Vandaag – Zelfde dag geleverd
12 uur levering

Nee, het is nog niet Amazon met autonome drones maar andere grootmachten die aan vandaag leveren doen. Coolblue heeft een VandaagNog optie. Dit allemaal dankzij hun eigen transport. Ook Vandenborre heeft dezelfde dag levering als mogelijkheid. Vandaag bestellen vandaag geleverd lijkt ondertussen als ’the next level’ van leveringsdiensten. Toch zal dit nog even duren voor alle winkels hiernaar overschakelen. Met de hoeveelheid van dagelijkse bestellingen is het best voor onze natuur om even te wachten en de levering zo efficiënt mogelijk te doen verlopen. Stappen we over op 12 uur levering dan zullen er heel de dag busjes op en neer gaan. Er moet dus eerst een verandering in mobiliteits opties komen. Tot dan hebben winkels met eigen transport een shopping voordeel. Vandaag besteld vandaag in huis is uniek in 2019!

Bol.com

De winkel van iedereen. Bol is een marktplaats waar winkels en particulieren goederen kunnen (ver)kopen. Het assortiment is oneindig, op Bol.com vind je alles.

Levering

Bol.com levert volgens ‘vandaag besteld morgen in huis’ maar sinds recent ook ‘vandaag ophalen’. Door een sterk netwerk en goede afspraken kan je je pakje ophalen in het magazijn of een AlbertHein. Bekijk hier de lijst van ophaalplaatsen. Bestellen doe je voor 12 uur.
Meer info

Bol online shoppen

Vandaag nog ophalen
een nieuwe dienst van Bol
In magazijn of AlbertHein
meer info

COOLBLUE

Eén van de beste elektronica webshops in België. Coolblue staat gekend voor klantvriendelijkheid, snelle levering, en dienst na verkoop. Het assortiment is enorm.

LEVERING

Coolblue kan via VandaagNog dezelfde dag leveren. Dit kost € 9,95. Bestel voor 15u en je kan een levering verwachten tussen 18u en 22u.
Meer info

coolblue online bestellen morgen thuis

VandaagNog
€9.95 verzendkosten
Bestel voor 15u

Euroflorist

Bloemen aan huis of op kantoor laten leveren kan via Euroflorist. Met meer dan 30 jaar ervaring ben je er zeker van dat de persoon een uiterst mooi boeket bloemen zal ontvangen. In samenwerking met lokale bloemisten zorgen zij voor een uitgebreid bloemennetwerk.

Levering

Bestel bloemen voor 14 uur en laat ze dezelfde dag nog leveren. Ook vandaag bestellen voor levering morgen is natuurlijk mogelijk. Op zaterdag moet de bestelling plaatsvinden voor 12 uur.
Meer info

bloemen morgen leveren

Bloemen zelfde dag leveren
Bestel voor 14u
Locale bloemisten

Vandaag Besteld morgen in huis
24 uur levering

Vandaag besteld – vandaag in huis

24 uur levering wordt ook wel eens ‘vandaag besteld morgen in huis’ genoemd. Gaan we van dezelfde gedachtengang uit dan is 12 uur levering ‘vandaag besteld vandaag in huis’. Maar de url begon wel erg lang te worden. In het engels wordt het iets makkelijker, Same Day Delivery, dat klinkt al wat mooier. Maar de levertermijnen van de Belgische webshops zijn er niet om mooi te klinken. Webshops met Sameday delivery hebben een groot voordeel voor ongeduldige shoppers. Als dit de werkelijkheid wordt dan is er bijna geen voordeel meer van naar de winkel te gaan.

Een aantal webshops kunnen zich dat op dit moment veroorloven. Een bestelling die op dezelfde dag bezorgd moet worden brengt namelijk veel werk en kosten met zich mee. Webwinkels proberen zo min mogelijk van deze kosten rechtstreeks door te berekenen aan de klant, maar ze zullen het zeker niet zelf betalen. 

12 uur – Zelfde dag leveren

Wat een wereld dat we in leven dat er dezelfde dag al geleverd kan worden. Ervan uitgaand dat er drones of rijdende robots zijn zou zo’n wereld nog mogelijk zijn maar met de transport van vandaag lukt dit nog net niet. Beeld het even in, elke keer dat iemand iets besteld pakt er iemand een scooter of auto om het op te halen en af te zetten. Duizend bestellingen, duizend voertuigen. Wachten we even met leveren, zeg 24 uur max, dan is er de mogelijkheid om verschillende producten samen te vervoeren om zo onze ecologische afdruk te verkleinen. Ok, geen 12 uur levering dan. Maar toch! Er zijn bedrijven die dit aan kunnen bieden door gebruik te maken van lokale partners of een eigen vloot van transportvoertuigen.

12uur Levering - Vandaag nog 5%
24uur Levering - Morgen in huis 15%
48uur Levering - Snelle levering 35%
1-3 werkdagen - Standaard levering 80%
2-5 werkdagen - Toelaatbare levering 90%

Bestellen voor een bepaald uur

Dacht je dat 24 uur levering al een moeilijke uitdaging was dan is 12 uur leveren een mirakel. De logistieke uitdaging is enerzijds enorm, anderzijds moet je denken aan oplopende kosten en de ecologisch voetafdruk. Zolang we geen manier vinden om deze bestellingen snel en efficiënt uit te sturen is er geen mogelijkheid tot zelfde dag leveren. Wie weet komen de elektrische steps hiervoor nog handig van pas! Anyway, daarom is het dus belangrijk om voor een bepaald uur te bestellen. Doe je dit niet dan wordt het al snel 24 uur ipv 12 uur.